SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Tabipler Odasında Tarihi Seçim

Tabipler Odasında Tarihi Seçim
Bu haber 18 Temmuz 2020 - 14:03 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Şanlıurfa Tabipler Odası Başkan Adayı Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Ziya Bağış, Yarın / 19 Temmuz’da Tabip Odası seçimleri için sandık başına gideceğiz diyerek açıklama yaptı.

Bağış, Değerli meslektaşların / arkadaşlarım, Yarın / 19 Temmuz’da Tabip Odası seçimleri için sandık başına gideceğiz…

Kabul etmek gerekir ki, ŞANLIURFA HEKİM BİRLİĞİ grubunda; sahada karşılığı olan, ilimizin sağlık yönetimine etki edebilecek ve Bakanlık düzeyinde de tepkisi dikkate alınan meslektaşlarımız mevcut… Tek tek isim saymaya gerek yok; çoğumuz yıllardan beri sahadaki mücadelelerinden ve ayrım yapmadan bizlere verdikleri destekten dolayı birebir tanıyoruz zaten…

Tabip Odası’nın ekip anlayışı içerisinde tüm mekanizmalarıyla uyumlu çalışabilmesi; hızlı, etkili kararlar alabilmesi ve olaylara seri reaksiyon gösterebilmesi; ŞANLIURFA HEKİM BİRLİĞİ listelerinin yüksek sayıda Tabip Odası’nda temsili ile mümkün olabilecektir…

19 Temmuz’daki Tabip Odası seçimleri, bu arkadaşlarımızın sesini daha fazla yükseltebilmeleri ve verdikleri mücadelede yeni bir sayfa açabilmeleri için biz hekimler adına büyük bir fırsattır.

Belki de İlerleyen dönemlerde Tüm Türkiye’ye örnek olabilecek bir Tabip Odası yapılanması, bu seçimle birlikte Şanlıurfa’da zuhur edecektir.

Bu açıdan bakıldığında öncekilere kıyasla çok önemli ve sonuçları itibariyle de çok farklı bir seçimin bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Milat olarak kabul edilebilecek bir seçimdir bu seçim.

Bu sebeplerden dolayı ŞANLIURFA HEKİM BİRLİĞİ listelerindeki adayların (tanıdığınız/tanımadığınız), istisnasız tamamının bizlerin güçlü desteğine ihtiyacı vardır. ( Listelerde tanımadığınız isimler bulunması durumunda; özenle seçildiği ve liyakat sahibi oldukları hususunda müsterih olabilirsiniz. )

Tüm meslektaşlarımdan mutlaka sandığa gitmelerini, iradelerini sandığa yansıtmalarını ve mesleğimizin geleceğine sahip çıkmalarını özellikle istirham ediyorum.

Bu vesileyle seçime katılan tüm adaylara başarılar diliyorum.

Herkese teşekkürlerimi sunuyorum, sağlıklı günler diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA