SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Tamer Mandalinci Kobani Diyor Başka Birşey Demiyor

Tamer Mandalinci Kobani Diyor Başka Birşey Demiyor
Bu haber 26 Mayıs 2024 - 16:50 'de eklendi.

Tamer Mandalinci Kobani Diyor Başka Birşey Demiyor

Açıklama yok.

Bodrum eski belediye başkanı Ahmet Aras ve beraberindeki genel sekreteri olan aynı zamanda Abdullah Öcalan’ın avukatı Turgay Kaya kaçak yapılan yapıların yıkılmayacağını sözünü vererek inşaat yağı sahiplerinden para alarak kaçak yapıları görmezden gelerek örpas ettiler.

Açıklama yok.

2024 yerel seçimlerinde ise Tamer Mandelinci’nin gelmesi ile kaçak yapılan inşaatların olduğu bölgeye ise Kobani köyü adı verilerek kaçak yapılara müsade ettiği iddia ediliyor.

Açıklama yok.

Mandalinci,Kobani köyü adı verilen bu yerde kaçak yapılara müsade ettiği ve basına verdiği demeçte ise 6 ay içerisinde yıkılacağı yönündeki açıklama yaparak kamuoyunda kafa karıştırdı.

Açıklama yok.

Mandalinci’ye soruyoruz..?

Açıklama yok.

Kobani köyü adını verdiğiniz bu inşaatlar kaçak ve neden müsade veriyorsunuz..!

Gündem olan ve Bodrum’da yüzlerce kaçak yapılara 6 ay içerisinde yıkılacağını söyleyip bu süre zarfında halen kaçak yapı inşaatları devam ediyor…!

Açıklama yok.

Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın Bodrum’da “Kobani” adını verdikleri köy inşaatları hakkında yaptığı açıklamalara göre, bu yapılar kaçak olarak inşa edilmiştir.

Son Vakit Gazetesinde yayınlanan açıklamada Aydoğan, yetkilileri göreve davet ederek durumu devletin en üst makamlarına bildirmeyi bir gazeteci olarak görev bildiğini ifade etmiştir.

 

 

 

 

Kobani adını verdikleri köy inşaatları kaçak çıktı

‘Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Mahallesi, İrme Sokak’ta, avukat olduklarını iddia eden bir çift, arsa terklerini yapmadan büyük bir bina ve ek olarak iki adet rezidans inşa etmiştir. Bu yapıların yüzme havuzu yol içerisinde gözükmekte ve hiçbirinin yapı kayıt belgesi bulunmamaktadır.

Eski Belediye Başkanı Ahmet Aras, durumu bilmesine rağmen, kapalı kapılar ardında yapılan görüşmeler sonucunda herhangi bir işlem yapılmamıştır. Bu hukuka aykırı yapılaşmanın ve belediye başkanının bu konudaki tutumunun nasıl ele alınabileceği konusunda net bir sonuca varılmamıştır
Bodrum’a bağlı yaka köyünde yüzlerce kaçak konut yapılarak adını da kobani köyü diye adlandırdıkları iddia edilirken, Bodrum eski belediye başkanı Ahmet Aras döneminde yapılarak,genel sekreteri olan ve Abdullah Öcal’ın’da avukatı Turgay Kaya’nın imzası ile gerçekleştirilmiştir.

 

 

 

 

Yalıkavaktaki bu yollar kendilerine peşkeş çekilerek Bodrumun her yerinde binlerce kaçak inşaat yapılıp doğanın dengeside bozularak insan sağlığınada zarar verilmiştir.

Şu an yeni belediye başkanı olan Tamer Mandalinci ise eski belediye başkanı Ahmet Aras’ın mantığılı ile peşkeş projesini devam ettirmektedir.

Devletimizin en üst makamlarını bilgilendirmek bir gazeteci olarak benim görevimdir.

GAZETECİ FERHAT AYDOĞAN

https://x.com/ferhataydogan01/status/1793954246049636826?s=46

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA