SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

TBMM Milletvekilleri İbrahim AYDEMİR ve Yaşar KARADAĞ, AZERBAYCAN Milletvekili Meşhur MEMMEDOV’un misafiri oldu

TBMM Milletvekilleri İbrahim AYDEMİR ve Yaşar KARADAĞ, AZERBAYCAN Milletvekili Meşhur MEMMEDOV’un misafiri oldu
Bu haber 21 Ekim 2020 - 9:56 'de eklendi.

ÜLKER PİRİYEVA-AZERBAYCAN

birmagazin.com ‘un verdiği bilgiye göre, 19 Ekim’de Türk milletvekilleri – AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ Azerbaycan Milletvekili Meşhur Mammadov’u ziyaret etti.

Görüşmede, Azerbaycan Milletvekili Meşhur Memmedov, Milletvekilleri İbrahim Aydemir ve Yaşar Karadağ ‘a, TBMM Başkanı Mustafa Şentop başkanlığındaki Türkiye Büyük Millet Meclisi heyetinin Bakü’ye yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekili Meşhur Memmedov, Türkiye milletvekillerine bu ziyaretin Azerbaycan devleti ve halkı için özel bir anlamı olduğunu, 83 milyonluk Türk halkının desteğinin Azerbaycan halkı için özel bir önem taşıdığını söyledi.

Azerbaycan Milletvekili, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı, bakanları, milletvekilleri tarafından, her gün dünyaya yapılan açıklamaların, Türkiye’nin Azerbaycan’a yönelik kardeşlik ve dayanışma tutumunun bir tezahürü olduğunu vurguladı.

Aynı zamanda, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ve Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ’a kardeşlik ziyaretleri için içten teşekkürlerini dile getirdi.

Sayın Memmedov, “Cumhuriyetimizin büyüleyici bölgelerinden biri olan Karabağ’ın büyüleyici doğası, muhteşem müziği, antik anıtları, ender at ırkları ve zarif halıları ile dünyada tanındığını hepimiz biliyoruz” diye not etti.

Sonda Milletvekili Meşhur Memmedov, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ve Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ’a Azerbaycan’ın dekoratif uygulama sanatının nadide incilerinden biri olan, üzerinde Türk devletlerinin simgesi sayılan 8 köşeli yıldızlı, dekoratif desenli mini bir halı hediye etti.
Hatıra fotoğrafı alındı, toplantı sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA