SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Teklif Üstüne Teklif Alan Ünlü Oyuncu Prenses Gülay Kılıç

Teklif Üstüne Teklif Alan Ünlü Oyuncu Prenses Gülay Kılıç
Bu haber 24 Eylül 2020 - 0:04 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-BURSA –Özel Haber
Ünlü Oyunculuğunun yanı sıra Genel Koordinatörlük ve Senarist olarak da görev yapan Türkiye’nin Prensesi Ünlü Oyuncu Prenses Gülay Kılıç tüm hızıyla projeden projeye koşuyor.

Hem kamera önü hem de kamera arkası için teklif üstüne teklif alan Ünlü Oyuncu Prenses Gülay Kılıç Çorum’da çekilmesi planlanan Komedi filminin senaryosunda bulunduğu gibi Genel Koordinatörlük ‘ünü de yapacak.

İzleyicisini de ihmal etmek istemeyen Türkiye’nin Prensesi muhteşem oyunculuğunu da izleyicisiyle tekrar buluşturacak. Çorum projesinden sonra Bursa’da büyüdüğü için Bursa ili ve ilçelerini tercih eden Türkiye’nin Prensesi, Sosyal sorumluluk içeren 2(iki) komedi, 1(bir) korku, 1(bir) dram olmak üzere 4(dört) projenin hazırlıklarında oyuncuların yerleştirilmesiyle sırayla başlanacağını ve sosyal sorumluluk projelerde yapımcılığını da üstleneceğini açıkladı.

İnsanları sırf güldürmek, ağlatmak ya da korkutmak için proje yapmak istemediğini açıklayan Prenses Kılıç, insanlara gülerken ya da ağlarken bile sosyal bir mesaj vermeyi kendisine ilk hedef olarak belirliyor.

Sosyal sorumluluk içeren 4 Filminde de yapımcılığının yanı sıra muhteşem oyunculuğu ile izleyicisi ile tekrar buluşacak ve sosyal sorumluluk dallarına göre kar marjının bir kısmını da bağışta bulunacak. Türkiye’nin Prensesi adeta bir Prenses gibi davranarak halkı ve milleti için durmadan çalışmalarına devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek