SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Teknofest’in En Sürükleyici Oyunu: Olay Yeri İnceleme

Teknofest’in En Sürükleyici Oyunu: Olay Yeri İnceleme
Bu haber 25 Eylül 2021 - 0:03 'de eklendi.

Teknofest’in En Sürükleyici Oyunu: Olay Yeri İnceleme

Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı, İstanbul’daki Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen Teknofest’e oyunlar ve yeni teknolojilerle damga vurdu. Teknofest’tin en sürükleyici oyunu ‘Olay yeri inceleme’ oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı İstanbul’daki Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen Teknofest’e oyunlar ve yeni teknolojilerle dikkat çekti. Festivale katılanları Kriminal Daire Başkanlığı’nın standında çeşitli oyun ve aktiviteler karşıladı. Bunların arasındaki Olay Yeri İnceleme Oyunu özellikle minik misafirlerin ilgisini çekti. Oyunda bir suç mahallindeki bulgular senaryo gereği etrafa dağılmış durumda çocukların karşısına çıktı.

Çocuklar bulguları toplayarak kategorisine göre sınıflandırdı. Puanlama yaptılar. Küçükler arasında aynı zamanda bir yarışa dönen oyunda son olarak bilgi testi yapıldı. Dereceye giren miniklere Kriminal Daire Başkanlığı’nda görevli polis ağabey ve ablalarınca hediyeler verildi. Oyun sayesinde çocuklar hem eğlendi hem de benzer durumlarla karşılaşmaları durumunda olay yerinde neler yapmaları ya da yapmamaları gerekenleri öğrenmiş oldu.

Kaynak:https://www.icisleri.gov.tr/teknofestin-en-surukleyici-oyunu-olay-yeri-inceleme

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek