SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

TEMSİLCİMİZ RECAİ CANORUÇ`DAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

TEMSİLCİMİZ RECAİ CANORUÇ`DAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Bu haber 21 Ekim 2023 - 7:35 'de eklendi.

TEMSİLCİMİZ RECAİ CANORUÇ`DAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

PTT Telekom Yapı İşleri Eski Müdürü. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eski Yapı işler ve Teknik Daire Başkanı. Ulaştırma Bakanlığı TCDD Genel Müdürlüğü Demiryolu Yapım Daire Eski Başkanı Yrd. Şefkatli Yürekler Eller ve Kardeşlik Derneği Genel Başkanı. Kentsel Yönetimler ve İdareler Derneği Genel Başkanı. RECA İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ,1453 Kral Medya Yayın Grubu Gölbaşı İlçe Temsilcisi, Temsilcimiz Gazeteci Yazar İnşaat Mühendisi Recai Canoruç, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Recai Canoruç, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından ve temel taşlarından biri olan basın; düşünce ve haber alma özgürlüğümüzü sağlayan etkili araçlardan biridir” diyen Sökmen; Zaman içinde hem teknolojik, hem insan kaynağı ve hem de etik değerler bakımından terakki eden basınımızın bundan sonra da bu gelişimini devam ettirerek milletimize ve insanlığa hizmet edeceğine inancımız tamdır.

Toplumu aydınlatmak ve bilgilendirmek için zor koşullarda, bazen hayatlarını hiçe sayarak, ilimiz de, ülkemizde ve dünyada olup biteni bizlere ulaştırmak için fedakârca çalışan gazetecilerimizi bir gün değil, her gün anmalı ve anlamalıyız.

Edindikleri bilgiyi ilkeli, tarafsız ve doğru bir şekilde kamuoyuyla paylaşan, meslek ilkelerine bağlı kalarak özveriyle çalışmaya gayret gösteren başta Tüm meslektaşlarımın ve gazetecilerimiz olmak üzere ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramı’nı kutlar, meslek hayatlarında kendilerine başarı ve kolaylıklar dilerim.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA