SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Teşkilat bu hafta nefesleri keserken reyting rekorları da kırdı!

Teşkilat bu hafta nefesleri keserken reyting rekorları da kırdı!
Bu haber 27 Nisan 2021 - 19:33 'de eklendi.

TRT 1’de yayınlanan Pazar günlerinin lideri olan Teşkilat dizisi, dün akşam (25 Nisan Pazar) yayınlanan sekizinci bölümüyle de yine Pazar akşamının en çok izlenene yapımı oldu.

Teşkilat, Total’de12.00 izlenme oranı, AB’de12.71 izlenme oranı, ABC1’de ise 14.17 izlenme oranıyla izleyiciyi ekran başına kilitledi.

‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Ekip İmkansız Bir Göreve Atıldı

Ceren kendisine verilen görevi yerine getirip drone saldırısı ile Mete Başkan’ı vurdu. Bu suikastla büyük bir şok yaşayan ekip, saldırının planlayıcısı Fadi’yi ele geçirmek için harekete geçti. Uzay, yaptığı araştırmayla Fadi’nin hem yeğeni hem de en büyük rakibi olan Kasım Firavi’ye ulaştı. İsrail’de tutuklu olan Kasım’ı kaçırmak imkansıza yakın olsa da ekip bu kozu elde edebilmek için tüm gücünü kullanmaya karar verdi.

Ekip Planıyla Fadi’yi Ağına Düşürdü

Serdar, Uzay ve Zehra; İsrailli ajan Isaac Zahavi’yi kullanarak Kasım’ı takas yoluyla alabilmek için dahice bir plan hazırlandı. Zehra oyuncu rolü yaparak, yönetmen kisvesi altında Ankara’ya film çekimi için gelen İsaac Zahavi’nin seçmelerine katıldı. Serdar’dan Mete Bey’in hayatta olduğunu öğrenen Ceren büyük bir şok yaşadı. Ceren’in yeni bir yazılım kullanarak Serdar’ın telefonuna yerleştirmek istemesini kullanan ekip, Ceren’i kendi kazdığı kuyuya düşürdü. Zehra yönetmeni akşam yemeğine ikna ederek menajeri rolündeki Serdar’la buluşturdu. Serdar’a gelen telefonla buluşmadan haberdar olan Ceren, hemen Şef’e haber verdi. Isaac’in Şirket ve Fadi ile ilgili bilgileri Türk istihbaratına satacağını söyledi.

Ceren’in Sırrı Çözüldü

Isaac’ın cezasını kesmek için Ankara’ya gelen MOSSAD ajanları suikast hazırlığındayken ele geçirildi. Ajanların İsrail’e iadesi karşılığında Kasım’ın serbest bırakılmasını isteyen Serdar, İsrail Büyükelçisi’yle anlaşmaya vardı. Kasım’ın Türk istihbaratının eline geçeceğini öğrenen Fadi, takasın engellenmesi için Mervan’a emir verdi. Mete Başkan’a yapılan saldırıda görev alan iki kişi ise yakalanarak Karargah’ta sorguya alındı. Konuşmamakta direnen teröristler, Gürcan’ın teknolojik kurnazlığıyla çözüldüler. Teröristler kendileriyle iletişimin bir pizza kuryesi vasıtasıyla kurulduğunu söyledi. Bunun üzerine gözler Ceren’e gelen pizza siparişlerine çevrildi.

Hulki’nin Babasıyla İlgili Gerçek Ortaya Çıktı

Hulki, babasının ölümüyle ilgili kuşkularını Serdar’la paylaştı. Otopsi raporuyla Hulki’nin babasının zehirlenerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Hulki bu haberle bir kez daha yıkıldı.

Ceren’i yakın markajda tutan ekip, gelen pizza kutusuna odaklandı. Ceren’in önemli bir buluşmaya gideceğinin anlaşılmasıyla Hulki, Hakkı ve Pınar takibe başladı. Ancak ortaya hesaba katılmayan biri çıktı ve kahramanlarımızı takip ederek fotoğraflarını çekip, kaçmayı başardı.

Napoli’de gerçekleşen takas sonrasında ise Zehra, Serdar ve Kasım, Ankara’ya dönerken Fadi’nin kurdurduğu tuzakla büyük bir tehlikenin içine düştü.

‘Teşkilat’ yeni bölümüyle 2 Mayıs Pazar akşamı TRT 1 ekranında olacak.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek