SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Türkiye Büyükelçisi Cahit Bağcı Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi’ni ziyaret etti

Türkiye Büyükelçisi Cahit Bağcı Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi’ni ziyaret etti
Bu haber 13 Temmuz 2021 - 0:53 'de eklendi.

 

Ülker Piriyeva – Azerbaycan
Azerbaycan temsilcimiz Ülker Piriyeva’nın verdiği bilgi’ye göre, Türkiye’nin Azerbaycanda Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Cahit Bağcı, Gence ziyareti kapsamında, Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi’ni de ziyaret etti.

Görüşme arefesinde üniversite Rektörü, AMİA’nin ilgili üyesi Sayın Profesör İbrahim Ceferov, Türkiye büyükelçisi Sayın Bağcı’yı çift diploma programlarının yanı sıra Türkiye yükseköğretim kurumları ile üst düzeyde olan ilişkileri, Doğu Avrupa’da benzeri olmayan yeni eğitim binası, malzeme ve eğitim kurumunun teknik temeli, uluslararası ilişkilerin gelişimi hakkında ayrıntılı olarak bilgilendirdi.
Ayrıca büyükelçiye, çeşitli uzmanlık alanlarından Türkiyeli uzmanların pandemi döneminde ADTÜ öğrencilerine yönelik ders verdiği bilgisi verildi.

Aynı zamanda Büyükelçi Cahit Bağcı, Üniversite hakkındaki izlenimlerinin olumlu olduğunu, çalışmaların modern standartlara uygun yürütüldüğünü, Tarım Üniversitesi’nde kaliteli eğitim almak ve araştırma yapmak için büyük imkan ve fırsatların olduğunu not etti.

Görüşmenin ardından büyükelçi Bağcı, Azerbaycan Halk Cumhuriyeti Müzesi’ni ziyaret etti. Ziyaretçilere müzede sergilenen eserler ve yapının tarihi hakkında detaylı bilgi verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek