SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ CEO’LARI MARKASANAT’TA!

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ CEO’LARI MARKASANAT’TA!
Bu haber 06 Eylül 2020 - 14:30 'de eklendi.

İtibar yönetimi ve marka iletişimi konusunda Türkiye’nin sayılı ajanslarından biri olan Markasanat, Türkiye’nin önemli kurum ve kuruluşları tarafından belirlenen listelerinde yer alan markalarla çalışmaya devam ediyor. Markasanat, Ekonomist’in son 5 yıldır yayınlandığı “40 Yaş Altı En Güçlü 40 Genç CEO” listesinde 3 yıldır en çok markasıyla yer alan ajans olmaya devam ediyor.

Marka Yönetimi ve Kurumsal Danışmanlık alanında markalarına 11 yıldır hizmet veren Markasanat, Türkiye’nin önemli değerleriyle çalışıyor. Her sene Türkiye’nin önemli kurum ve kuruluşları tarafından hazırlanan listelerde yer alan markalarıyla başarılarını perçinleyen Markasanat, bu kez de en genç CEO’lara sahip ajans olarak adından söz ettirdi. Sadece referansla ve butik çalışan Markasanat, son 5 yıldır Ekonomist dergisi tarafından belirlenen Türkiye’nin “40 Yaş Altı En Güçlü 40 Genç CEO” listesinde en çok markalarının yer aldığı ajans oldu. 4 yıldır listede markaları bulunan Markasanat, bu kez de Ulusoy Un, Art Design ve Lens Yapı markalarıyla adından söz ettirdi. Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy’un 5., Lens Yapı CEO’su Mert Kutlu’nun 27. ve Art Design Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Terzi’nin 36. sırada yer aldığı listede, aynı zamanda Turgay Terzi, listeye mobilya sektöründen giren tek isim olma unvanını da taşıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Markasanat Ajans Başkanı Nevin Özcan, “25 yıldır iletişim sektörünün içerisinde yer alıyorum ve resmi kurumların stratejik planlamalarını yapıyorum. 2009 yılında sektördeki açığı görüp Markasanat Marka Yönetimi &Kurumsal Danışmanlık Ajansı’nı kurmaya karar verdim. O günden beri de sadece referansla çalışan yapımızı koruyor ve Türkiye’nin önemli değerlerini keşfedip onların markalaşmalarını sağlıyoruz. Uzun yıllardır bizimle çalışan markalarımızın her sene Türkiye’nin en önemli listelerinde yer almaları bizi ayrıca gururlandırırken ve ne kadar önemli bir yolda olduğumuzu gösterirken, son birkaç yıldır ’40 Yaş Altı En Güçlü 40 Genç CEO’ listesine en çok markasının giren ajans olmamız da bizi sektörden ayrıştırıyor. Tüm markalarımızı başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek