SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

TÜRKİYE’NİN YENİ STAR ADAYI

TÜRKİYE’NİN YENİ STAR ADAYI
Bu haber 10 Kasım 2020 - 14:03 'de eklendi.

TV yapımcısı Görkem Uludüz, müzik dünyasına bir kez daha el attı. Uludüz’ün yeni yıldız adayı Almanya’dan gelen genç şarkıcı Caner Dinç. Beste de yapan yetenekli müzisyen, “Pusula” single’ıyla çıkış yapacak.

Ulusal kanallarda yayınlanan televizyon programlarının yanı sıra müzik dünyasında da projeler geliştiren Görkem Uludüz, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başarılı yapımcının yeni yıldız adayı; Almanya’dan gelen genç şarkıcı ve besteci Caner Dinç.
“PUSULA” İLE İDDİALI GELİYOR
Görkem Uludüz, Caner Dinç’in ilk single’ının yapımcılığını Zeki Sincar’la birlikte üstlendi. Menajerliğini yürütmesi için Sibel Ekici’yle anlaşan Dinç, “Pusula” adını verdiği şarkısını çok yakında müzikseverlerin beğenisine sunacak.
KLİP HAZIR
Kış aylarına damgasını vuracak “Pusula”nın video klibi, Göktürk’te çekildi. İlk single’ı ve ilk klibinin heyecanını yaşayan Caner Dinç’e çekimlerde güzel model Aycan Balkan eşlik etti.
TÜRKİYE’NİN YENİ STAR ADAYI
Sanatçı ve şarkısıyla ilgili oldukça olumlu konuşan Görkem Uludüz, “Büyük beklentilerim var. Caner daha çok genç ve yetenekli bir çocuk. Henüz yolun başında, ancak azimli ve kesinlikle star olmaya aday bir isim. Mutlaka takip edin” dedi.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek