SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

TURKKON GENEL BAŞKANI MÜJDAT ÇOBANOĞLU `NDAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 185. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

TURKKON GENEL BAŞKANI MÜJDAT ÇOBANOĞLU `NDAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 185. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI
Bu haber 14 Haziran 2024 - 21:12 'de eklendi.

Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu TURKKON Genel Başkanı Müjdat ÇOBANOĞLU, Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

TURKKON Genel Başkanı Müjdat ÇOBANOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin esenliği için zaman mefhumu gözetmeksizin, gece-gündüz demeden cansiperane bir şekilde görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 185’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Teşkilat büyüklüğü, sorumluluk sahasının genişliği ve elde ettiği başarılarıyla, dünyadaki emsalleri arasında önde gelen bir teşkilat yapısına sahip olan Jandarma Genel Komutanlığımız, sadece mazisiyle övünen değil, aynı zamanda stratejisi ve geleceğe dönük ciddi yatırımlarıyla da çağın ötesini hedefleyen bir karakter ortaya koymaktadır.

Terörden asayişe, trafik denetimden organize suçlara kadar geniş bir sahada görevini başarıyla sürdüren Jandarma Teşkilatımız, bu temel görevlerinin yanı sıra toplumla ilişkiler noktasında da önemli hizmetlerde bulunarak Devlet-millet kaynaşmasına vesile olmaktadır.

Bu önemli görevleri ifa ederken şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımızın yaptığı fedakârlıklar hiçbir zaman unutulmayacak, aziz hatıraları milletimizin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yıldönümünü kutluyor, vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA