SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

TÜSİKON BAŞKAN YARDIMCISI İHSAN SAĞLAM DAN 12 MAYIS HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJI

TÜSİKON BAŞKAN YARDIMCISI İHSAN SAĞLAM DAN 12 MAYIS HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJI
Bu haber 12 Mayıs 2021 - 13:37 'de eklendi.

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Yardımcısı İhsan SAĞLAM, 12 Mayıs Hemşireler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İhsan SAĞLAM ,mesajında, “Ülkemizde ve dünyada her yıl 12 Mayıs tarihinde kutlanan Hemşireler Gününü Covid 19 mücadelesi sebebiyle buruk ama onurlu bir şekilde kutluyoruz. Sağlık, bireylerin zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyaçlarından biridir. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek gruplarının içerisinde ise, hemşirelerimiz yer almaktadır” dedi.

Hemşirelerin sağlık problemleri olan insanların, bir tıbbi kuruluşa başvurmalarından ayrılmalarına kadar olan bütün süreçlerde birebir yanlarında olan sağlık personelleri olduğunu belirten Sağlam, “Sevgi, şefkat ve hoşgörünün simgesi, sağlık ordusunun vazgeçilmezleridir. Gece gündüz demeden hayatımız ve sağlığımız için emek harcayan, her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta, ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, bütün özveri ve gayretiyle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin, ’12 Mayıs Hemşireler Gününü’ kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek