SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJI

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE  ‘DEN 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJI
Bu haber 03 Mayıs 2021 - 12:31 'de eklendi.

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, 3 Mayıs Türkçülük günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Beşiktepe, “Bizim milliyetçiliğimiz düne anlam katan, bugüne kıymet yükleyen ve yarına şuur veren bir özelliktedir. Bizim milliyetçiliğimizde doğudan batıya herkesi bir gören bir anlayış vardır. Kimseye kimin nesi olduğunu sormadan bu ülkenin bütün vatandaşlarına aynı muhabbeti duymak Türk Milliyetçiliğinin mihenk taşıdır. Milliyetçilik, aziz milletimizin dünyada hak ettiği yere gelmesi için çalışmak, üretmektir. Milli bekamız ve bağımsızlığımız tartışılmaz koşuldur.

Türk Milliyetçileri her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğinin, beraberliğinin ve bölünmez bütünlüğünün savunucusu olmuş ve daima olmaya da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün? Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir? Sözünü kendimize ilke edindik. Bu vesileyle, 3 Mayıs 1944´ün yıl dönümünde, onurlu mücadeleleriyle Türk milletine gönül vererek yolumuzu aydınlatan bütün milliyetçi kahramanları rahmet ve minnetle anıyor; büyük Türk milletinin 3 Mayıs Türkçülük Günü´nü kutluyorum.? .

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA