SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Bu haber 12 Mayıs 2021 - 13:40 'de eklendi.

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Beşiktepe, mesajında şu ifadelere yer verdi. “Yüce Allah’ın, bizleri birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ramazan Bayramı’na ulaştırmış olmasının sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı müstesna zamanlardır.

Bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle bu bayramı büyüklerimiz, komşularımız ve akrabalarımızla birlikte geçirememenin burukluğunu yaşıyoruz.

Bayram hatırlamaktır, hatırlanmaktır. Bu bayramda sokağa çıkma yasağı kurallarına riayet ederek bayramı evimizde geçirelim. Büyüklerimizle, komşularımız ve akrabalarımızla olan bayramlaşmamızı telefon veya diğer iletişim araçlarıyla yapmaya gayret gösterelim.

Bu duygu ve düşüncelerle TÜSİKON Ailesinin ve Tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı kutlar. Bu kutsal vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, herkese aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek