SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Umut Kanuni’den lezzetli diyet tarifleri

Umut Kanuni’den lezzetli diyet tarifleri
Bu haber 11 Kasım 2020 - 12:31 'de eklendi.

Yemek dünyasının parlayan yıldızı Umut Kanuni, büyük ilgi gören “Yemek önemli!” adlı YouTube ve Instagram kanalında “Ketojenik Diyet” serisine başladı. Başarılı şefin verdiği tarifler arasında pizzadan çiğköfteye, cheesecake’ten karides tempuraya, brownie’den su böreğine her damak tadına uygun lezzet var!

Ketojenik diyet, son dönemin en ilgi çeken beslenme biçimi. Ancak karbonhidratı kısıtlayan, protein ve yağ tüketiminin ağırlıkta olduğu bu diyete uygun leziz yemekler bulmak o kadar da kolay değil. Eğer ketojenik diyet yapmaya karar verdiyseniz; baklagiller, tahıl ürünleri, patates gibi kök sebzeler, işlenmiş şeker ve neredeyse bütün meyvelere veda etmeniz gerek.

KISITLI GIDALARA
ALTERNATİF YARATTI

“Yemek önemli!” adlı YouTube kanalı ve Instagram sayfasıyla sosyal medyada fenomen olan Umut Kanuni, ketojenik diyette kısıtlanmış gıda gruplarına alternatifler yaratmak için kolları sıvadı ve ortaya diyette olduğunuzu bile unutturacak muhteşem lezzetler çıktı!

TATLIDAN TUZLUYA
HER TÜRLÜ LEZZET

Umut Kanuni’nin YouTube kanalı “Yemek önemli!” ve Instagram sayfasında verdiği ketojenik tarifler arasında; kısır, su böreği, pizza, karides tempura, çiğköfte ve hatta brownie ve cheesecake bile var! “Yemek önemli!” kanalında daha önce yayınladığı “Dünya Mutfağı” ve “Osmanlı Mutfağı” serileri büyük ilgi gören Umut Kanuni, “Ketojenik Diyet” serisiyle de yemek dünyasında fark yaratacak.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek