SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Uzay Ekonomisinin Geleceği Konferansından HKÜ Doktora Öğrencisine Davet

Uzay Ekonomisinin Geleceği Konferansından HKÜ Doktora Öğrencisine Davet
Bu haber 13 Ağustos 2021 - 19:28 'de eklendi.

Uzay Ekonomisinin Geleceği Konferansından HKÜ Doktora Öğrencisine Davet

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisat Bölümü Doktora Öğrencisi Fırat Cem Doğan, Columbia Üniversitesinde yapılacak “Uzay Ekonomisinin Geleceği” adlı konferansa davet edildi.

F. Roosevelt ve Barack Obama gibi Amerika Birleşik Devletleri’nin eski başkanlarının mezun olduğu, dünyanın en iyi küresel üniversiteler sıralamasında altıncı sırada bulunan; “Columbia Üniversitesi”nde yapılacak konferansa katılacak Cem Doğan, önemli analizler ve çıkarımlar ile üniversitesini temsil edecek.

UZAY EKONOMİSİ İLE İLGİLİ BİRÇOK KONU DETAYLI OLARAK KONUŞULACAK

Uzay ekonomisi ve Blockchain ile ilgili çalışmalar yapan John Hopkins Üniversitesi mezunu ve şuan The Universıty of New Hampshire Law School’da eğitim veren Prof. Dr. George Pullen gibi önemli akademisyenler konferansa konuşmacı olarak katılacak. Dubai, Washington, DC ve Dublin’deki Fortune 100 şirketlerinin yöneticileri ve yeni kurulan şirketlere danışmanlık yapan Samson Williams gibi duayen isimlerin de eğitmen olduğu konferansta, uzay endüstrisi ve yükselen uzay ekonomisi ile ilgili birçok konu detaylı olarak konuşulacak.

Dünyanın en iyi yatırım kuruluşlarından Goldman Sachs, Morgan Stanley gibi diğer önde gelen yatırımcı kuruluşlar, uzay ekonomisinin önümüzdeki yıllar içinde trilyonlarca dolar değerinde olacağını tahmin ediyor. Bu yönden konferansın büyük önem taşıdığını açıkladılar.

“YENİ DÜNYA DÜZENİ VE GELECEĞİN İNŞASI UZAY ARAŞTIRMALARINDAN GEÇECEK”

Dünyanın önde gelen ülkelerinin uzay araştırmalarını son zamanlarda arttığını ifade Fırat Cem Doğan: “Öncelikle böyle önemli bir konferansa davet edilmiş olmak onur verici. Katılacağım bu konferansın önemini çok iyi bilmekteyim. Çağımızda gelişen ve her geçen gün büyüyen teknoloji ile yeni dünya düzeni ve geleceğin inşası uzay araştırmalarından geçecek. Dünyanın önde gelen yöneticilerinin mezun olduğu Columbia Üniversitesinin konferansına kabul edildiğim için çok mutluyum ve eğitimimi sürdürdüğüm Hasan Kalyoncu Üniversitesini en iyi şekilde temsil edeceğim.” dedi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek