SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Vali Sonel, “Çevre Yolundaki Tünelde Işık Görüldü”

Vali Sonel, “Çevre Yolundaki Tünelde Işık Görüldü”
Bu haber 19 Haziran 2021 - 9:32 'de eklendi.

 

Ordu Valisi  Tuncay Sonel, beraberinde Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rıfat Silov, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Emine Balaban ile birlikte yapımı hızla devam eden Ordu Çevre Yolu ile Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yolunda incelemelerde bulundu.

Açıklama yok.

Ordu Çevre yolunda çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği bugünlerde 1280 metre çift tüpten oluşan Terzili Tüneli’nin sol tüp kazı çalışmalarını Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rıfat Silov, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Emine Balaban ile birlikte izleyen Vali Tuncay Sonel, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açıklama yok.

Ordu Çevre Yolunda geçen yıl bu vakitlerde çalışma olmadığını, Ordu’muz için önemli olan çevre yolunda tekrar çalışma başlatılması için gerekli girişimlerde bulunulduğunu belirten ValiSonel, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun destekleriyle Ordu Çevre Yolu’nun yapımına tekrar 9 ay önce başlandığını ve kısa sürede çok hızlı ilerlediğini hatırlatarak, “Karayolları teşkilatımız ve yüklenici firma bir kısa bir sürede 1280 metre uzunluğundaki çift tünelimizi bugün itibariyle açmış olduk. Terzili Tünelimizde ışığı gördük. İnşallah viyadüklerle de Melet Irmağını aşacağız.Allah tüm emeği geçenlerden razı olsun” diye konuştu.

Açıklama yok.

Her iki tüpte 692 metre iç kaplama betonunun da tamamlandığını kaydeden Vali Sonel, beton ve üstyapı imalatlarının akabinde elektromekanik imalatlarının da yapılmasıyla birlikte Terzili Tüneli’nin trafiğe açılmaya hazır olacağını ifade ederek, “Hem çevre yolumuzun, hem de hastane inşaatımızın çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Şehir Hastanesi inşaatı tamamlandığında, şehir merkezinden hastaneye ulaşımı sağlayacak olan bu yolla birlikte sosyo ekonomik açıdan bölgeye katkısı büyük olacak“ dedi.

Açıklama yok.

Vali Tuncay Sonel, daha sonra beraberinde Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rıfat Silov, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Emine Balaban ile birlikte Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yoluna geçerek burada devam eden çalışmaları da yerinde inceledi ve binasında Karayolları Şefi Önder Aydın’dan brifing aldı.

Açıklama yok.

Ordu Topçam Ayrımı Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yolundaki çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılması hedefleniyor.

Açıklama yok.

Vali Tuncay Sonel, inceleme gezisi sırasında yol yapımında çalışan işçilerle de bir süre sohbette bulundu, onlara karpuz ikram etti ve işlerinde kolaylıklar dileyerek, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

ABDULLAH YİĞİT-ORDU

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek