SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Belediyesi Olarak bir yılda 246 kilometre yol yaptık

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Belediyesi Olarak bir yılda 246 kilometre yol yaptık
Bu haber 22 Ocak 2021 - 10:50 'de eklendi.

Viranşehir Belediyesi 2020 yılında ilçe genelinde 246 kilometre yol çalışması yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, 2020 yılında ilçe merkez ve Kırsal mahallelerde 206 kilometre stabilize ve 40 kilometre asfalt yol ile 180 bin metrekare kilitli parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.
Merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamaması için çalışma yürüten Viranşehir Belediyesi, yaptığı üst yapı çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor.

Vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için hummalı çalışmalarını aralıksız yürüten Viranşehir Belediyesi, 2021 yılında hizmet çitasını daha da yükseltmeyi hedefliyor.

Yapılan hizmetlerle ilçede büyük bir değişim, yenilik ve gelişim yaşandığına dikkat çeken Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha güzel ve geniş yollar yaparak, şehrin üstyapısını geleceğe hazırladıklarını vurguladı.

Son bir yıl içerisinde yapılan 246 kilometrelik yol yapım çalışmasının bir ilçe Belediyesi için küçümsenecek bir rakam olmadığının altını çizen Başkan Ekinci, hedeflerinin yeni yılla birlikte hizmet çitalarını daha da yükseklere çıkarmak olduğunu kaydetti.

Sevdalı olduğu Viranşehir’e hizmet yapmak için göreve geldiğini ifade eden Başkan Ekinci, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz ve vatandaşlarımızla el ele verip, güzel ilçemizi metropollerin en güzel kentleriyle yarıştırmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek