SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’den Regaip Kandili Mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’den Regaip Kandili Mesajı
Bu haber 18 Şubat 2021 - 15:27 'de eklendi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Regaip Kandili’nin tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini dileyen Başkan Ekinci; Recep, Şaban ve Ramazan ayını içinde barındıran ve üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’ni iyi değerlendirmek gerektiğine dikkat çekti.

Yapılan ibadetlerin yanı sıra edilen duaların da büyük önem taşıdığını belirten Başkan Ekinci, “Üç ayların başlangıcını müjdeleyen ve rahmeti bereketi bol olan bu mübarek günün; sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı arttırmasını diliyorum. İslam dünyası için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimi olan üç ayların toplumumuzdaki iç huzur, birlik, beraberlik ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Bu vesileyle Regaip Kandilinin başta Viranşehir olmak üzere Ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek