SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

VİRANŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI

VİRANŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI
Bu haber 10 Temmuz 2022 - 15:06 'de eklendi.

VİRANŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI
Başarılı Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe Kaymakamı Önder Çengel, vatandaşlarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bayramlaşmaya gelen vatandaşları kapıda karşılayan protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek ilgilendi.
Bayramlaşma programına, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Güleç, İlçe Garnizon Komutan Vekili Yarbay Mehmet Küpüklü,İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, muhtarlar, kanaat önderleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, bayramlarını tebrik etti.

Bayramlar, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günler olduğunu söyleyen Başkan Ekinci, “Büyük bir manevi huzur ve coşkuyla idrak ettiğimiz bayramlaşmaya ve kucaklaşmaya kavuşturan Allah’a hamd olsun.” dedi.

Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmenin de çok önemli olduğunun altını çizen Ekinci şunları kaydetti; “Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı ‘Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanması, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın, başta Viranşehir olmak üzere, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, herkese aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
İlçe Kaymakamı Önder Çengel ise, vatandaşların bayramını tebrik edip, dargınlıkların bittiği, insanların saygı, sevgi ve muhabbetle kucaklaştığı nice bayramlar temennisinde bulundu.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı yapılan çeşitli ikramların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Başlan Ekinci, programın ardından AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programın katılarak, partililerle bayramlaştı

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA