SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

VMware portföyü için PRIMEFLEX geliştirmeleri

VMware portföyü için PRIMEFLEX geliştirmeleri
Bu haber 09 Aralık 2020 - 9:12 'de eklendi.

Fujitsu, hibrit ve çoklu bulut taşınabilirliğini hızlandırmak için VMware’deki PRIMEFLEX portföyünü geliştiriyor

Fujitsu, kuruluşların hibrit BT ve çoklu bulut ortamlarında inovasyonu önemli ölçüde hızlandırmasını sağlıyor. VMware portföyü için PRIMEFLEX geliştirmeleri, ‘kaldırma ve kaydırma’ (Lift and Shift) konteynerları ve Kubernetes desteği ile sanal makinalarında aralarında olduğu mevcut altyapılarda müşterilerin modern uygulamaları geliştirmelerine, çalıştırmalarına ve ölçeklendirmelerine imkan tanıyor. İş yükleri, bulut ve veri merkezi arasında sorunsuz bir şekilde aktarılabiliyor ve işletmeler veri odaklı dönüşümlerini özel bir DevOps yaklaşımı ile hızlandırabiliyor. Konteynerler ve Kubernetes, bulut tabanlı uygulamaları temelini oluşturur ve dijital çağ için pek çok modern uygulamalar inşa eder. Fujitsu PRİMEFLEX for VMware Portföyü artık VMware vSphere 7’yi destekliyor ve kuruluşların VMware Tanzu’yu kullanarak Kubernetes’ten yararlanmasını sağlıyor. Operasyon ekipleri, hem modern hem de geleneksel uygulamaları paralel olarak yönetmek için konsolide, tamamen hibrit bir ortam elde ediyor. Kapsayıcıları sanal makinelerle birlikte çalıştırmak, iş yüklerinin modernize edilebileceği ve doğru uygulama için doğru bulut seçiminin kilidini açarak altyapı performansını ve maliyetlerini optimize edebileceği bir olanak sunuyor.

Test edilmiş ve sertifikalı Fujitsu Primeflex for VMware portfolyo, bütünleşik ve hiper bütünleşik altyapı yapılandırmasının bir kombinasyonudur. Dijital inovasyon ve yeni iş hizmetleri için en çevik ve uygun maliyetli temeli sağlar. Fujitsu, hızlı ve kolay dağıtım için tek bir entegre çözümde bilgi işlem, depolama ve ağ bağlantısı için mükemmel ayarlanmış donanım ve yazılımları bir araya getirir.

Bunlar, sanal masaüstü altyapıları (VDI), çevrimiçi işlem işleme (OLTP), analitik iş yükleri ve SAP HANA gibi veritabanı iş yükleri de dahil olmak üzere geniş bir uygulama yelpazesine hitap etmektedir. Kuruluşlar, PRİMEFLEX portföyündeki üç farklı altyapı arasından seçim yapabilir ve bu sayede herhangi bir bilgi işlem ve depolama gereksinimi için doğru mimariyi oluşturabilir.

Fujitsu Altyapı Yöneticisi, PRIMEFLEX çözümlerinin kolay yaşam döngüsü yönetimi sağlar. Fujitsu size özel danışmanlık sağlar ve destek için tek iletişim noktasıdır.

Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik

Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSphere, PRIMEFLEX for VMware vSAN, ve PRIMEFLEX for VMware Cloud Foundation artık VMware vSphere 7’yi destekliyor. Mevcut müşteriler en son sürüme yükseltebilir. PRIMEFLEX Portföyü hem Fujitsu’dan hem de iş ortakları ağından temin edilebilir.

Çevrimiçi kaynaklar

Fujitsu blogu takip ediniz: https://blog.global.fujitsu.com/
Fujitsu’yu Twitter’da takip için: http://www.twitter.com/Fujitsu_Global
LinkedIn’de takip için: http://www.linkedin.com/company/fujitsu
Facebook’da Fujitsu: http://www.facebook.com/FujitsuICT
Fujitsu görselleri ve media sunucusu: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/portal.php

Fujitsu Hakkında

Fujitsu, çok çeşitli teknoloji ürünleri, çözümleri ve hizmetleri sunan önde gelen Japon bilgi ve iletişim teknolojisi (BİT) şirketidir. Yaklaşık 130.000 Fujitsu çalışanı 100’den fazla ülkedeki müşterileri desteklemektedir. Deneyimlerimizi ve ICT’nin gücünü, müşterilerimizle toplumun geleceğini şekillendirmek için kullanıyoruz. Fujitsu Limited (TSE: 6702) 31 Mart 2020’de sona eren mali yıl için 3,9 trilyon yen (35 milyar ABD doları) konsolide gelir bildirdi. Daha fazla bilgi için lütfen www.fujitsu.com adresini ziyaret edin.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA