SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

#YenilikteBenDeVarım kampanyasına 400 bini aşkın kişi katıldı

#YenilikteBenDeVarım kampanyasına 400 bini aşkın kişi katıldı
Bu haber 18 Temmuz 2020 - 21:36 'de eklendi.

Türkiye’nin heyecanla beklediği Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Gemlik İnşaat Başlangıç Töreni’ne özel başlatılan #YenilikteBenDeVarım kampanyasına 400 bini aşkın kişi katıldı. Otomobilin yeni sürüş görüntüleri de yayınlandı.
TOGG Gemlik İnşaat Başlangıç Töreni’ne özel, “#YenilikteBenDeVarım” başlığıyla bir kampanya başlatıldı.

Kampanya kapsamında TOGG’un Gemlik’teki üretim tesisine adını yazarak bu tarihi ana iz bırakmak isteyenler “www.yeniliktebendevarim.com” adresine davet ediliyor.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu resmi Twitter sayfasından 400 bini aşkın kişinin #YenilikteBenDeVarım” kampanyasına katıldığı belirtildi.

Paylaşımda, “Sizden aldığımız güçle bu hayali gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştık ve artık Yeni Lig ‘Gemlik’” denildi ve otomobilin sürüş görüntüleri yer aldı.

Türkiye’nin Otomobili’nin üretimi için Bursa’nın Gemlik ilçesinde tahsis edilen arazide inşaat çalışmaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı törenle başlayacak.
KAYNAK:TRT HABER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek