SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

İş Adamı Emrullah Turnalı `dan Kurban Bayramı Mesajı

İş Adamı Emrullah Turnalı `dan Kurban Bayramı Mesajı
Bu haber 31 Temmuz 2020 - 9:25 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-BODRUM
Şeyhanlı Aşireti Önde Gelen İsimlerinden  Turnalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Genç İş Adamı  Emrullah Turnalı, kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Turnalı, Mesajında; Mübarek Kurban Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayram; huzurdur, dayanışmadır, kardeşliktir. Her bayram olduğu gibi bu bayram da yetimler sevinecek, dargınlar barışacak, geçmişlerimizin ruhuna birer Fatiha göndermeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bu güzel hasletlerimiz sayesinde; Türk Milleti, iyi günde de, kötü günde de birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyetiyle binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmıştır.

Bu bayramda da Covid-19 salgınıyla mücadele tedbirlerinin hassasiyetle uygulanması, kontrollü sosyal hayat sürecinde mesafenin korunması, maske takılması, temizlik ve izolasyon kurallarına riayet edilmesi önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA