SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

AİLE BAKANI DERYA YANIK’TAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ZİYARET

AİLE BAKANI DERYA YANIK’TAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ZİYARET
Bu haber 10 Haziran 2021 - 20:32 'de eklendi.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık bakanlık görevi ile ilk ziyaretlerinden birini Şanlıurfa’ya gerçekleştirdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret eden Bakan Derya Yanık, büyükşehir belediyesinin yeni binasında düzenlenen toplantıda Başkan Beyazgül’den kente kazandırılan ve devam eden projeler ile ilgili bilgiler aldı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Şanlıurfa Valiliği ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Beyazgül’ün yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, Meclis üyeleri, daire başkanları ve ilgili birim müdürleri de hazır bulundu.

BAŞKAN BEYAZGÜL:” ŞANLIURFA’YI KALKINDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Karşılamanın ardından toplantı salonuna geçildi. Şanlıurfa’da yapılan çalışmalar ve kente kazandırılan projelerle ilgili Bakan Derya Yanık’a bilgiler aktaran Başkan Beyazgül:” Şanlıurfa kadim bir şehirdir. Tarihi bir şehirdir. Şanlıurfa’nın bir diğer özelliği de İstiklal Harbi döneminde Nene Hatun, Kara Fatma gibi kahraman kadınların hep var olmasıdır. Bunun bir örneği de Meryem Atmaca’dır kendisi zamanında babasından kalan 10 bin altın ile esirleri kurtarmış bir kadın kahramandır. İstiklal madalyalı şanlı şehrimizde yükselmenin önemli bir rolü de kadınlarımızdır. Bugün de kadınlarımız, çok güzel işler yapmaktadırlar el ele vererek Şanlıurfa’yı kalkındırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Bakan Derya Yanık’a Şanlıurfa’ya kazandırılacak ve devam eden projelerle ilgili bir sunum da gerçekleştirildi. Toplantının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hatıra defterini imzalayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık toplu fotoğraf çekiminin ardından binadan ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek