SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Avukat’tan yeni single Zehirli Otlar

Avukat’tan yeni single  Zehirli Otlar
Bu haber 18 Ekim 2020 - 21:06 'de eklendi.

Mesleğinde yıllardır başarı ile yoluna devam eden ve bugüne dek Avukat kimliği ile sayısız başarıya imza atmış olan Burak Sense, şimdi ise yeni bir solukla hayatındaki renkleri farklı ruhlarla paylaşmaya hazırlanıyor.

Burak Sense ‘nin yeni teklisi ‘’Zehirli Ot ‘’ Mystery Alternative Music Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Zehirli Ot ‘un sözü Burak Sense ‘ye ,Beste ve düzenlemesi yetenekli ve genç isim Cem Ergunoğlu’na ait.Video klip, bir çok ünlü isimle çalışmış ve sinema filmleri alanında kendine sağlam yer edinmiş olan Onur Aldoğan yönetmenliğinde çekildi. Projenin teaserları ise, yönetmen Sefa Gümüşkanat tarafından hazırlandı.Klip 26 saatte , 20 kişilik profesyonel bir ekiple tamamlandı. Styling By Nero imzası taşıyor .

Zehirli Ot, yıllar boyu yaşanılan ve sürüncemede kalmış olan duyguların dışa vurmuş hali aslında. Herkesin arafta kalıp, ne yapacağını bilemediği; anlaşılmak isteyip anlaşılamadığı dönemleri olduğunu, bu şarkının da bu dönemleri yansıttığını söylüyor Burak Sense… Klipte oldukça sade ama görselliğe önem verir şekilde şarkı ile akıyor adeta. Elbette bir son var klipte, ancak bu son şu an için gizli. Dinleyiciler açısından belki de devam edecek bir kısa filmin ilk bölümü olacak bu klip.

Burak Sense ‘nin yeni teklisi Zehirli Ot , tüm dijital platformlarda ve Youtube kanalında yerini almaya hazır.

ABDULLAH YİĞİT-DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek