SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Bakan Akar’ın da Aralarında Bulunduğu Türk Heyeti Libya’da Önemli Görüşmeler Gerçekleştirdi

Bakan Akar’ın da Aralarında Bulunduğu Türk Heyeti Libya’da Önemli Görüşmeler Gerçekleştirdi
Bu haber 14 Haziran 2021 - 10:07 'de eklendi.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da Aralarında Bulunduğu Türk Heyeti Libya’da Önemli Görüşmeler Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Libya’ya giden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Millî İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Libyalı yetkililerle önemli temaslarda bulundu.

Türk heyeti ilk olarak Millî Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeyba ile bir araya geldi. Heyet daha sonra Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed Yunus El Menfi ile Abdullah El-Lafi ve Musa El-Koni ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi. Türk Bakanlar Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Halid El-Meşri ile de bir araya geldi.

Kaynak:https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/1362021-68026

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek