SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Bu haber 10 Ocak 2022 - 10:11 'de eklendi.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir mesaj yayınlayarak fedakârlık ve sorumluluk çerçevesinde görevini yerine getiren tüm gazetecilerin gününü kutladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli mesajında gazeteciliğin fedakârlık ve sorumluluk ve özveri gerektiren bir meslek olduğunu belirtti.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi: “Ülkemizde ve ilimizde mesai gözetmeksizin her an özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basın emektarı arkadaşlarımız, vatandaşın doğru bilgiyi en kısa sürede alabilmesi için gerçekten önemli bir mesai harcıyor.

Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen bazen savaş, doğal afet gibi zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Vatandaşımızın doğru ve hızlı haber almasını sağlamak adına zaman, mekân gözetmeksizin cefakârca çalışan basın mensubu arkadaşlarımızın vatandaşlarımız ile kurum olarak aramızda köprü vazifesi görerek bize yardımcı oluyorlar. Bu anlamda kendilerine kurumumuz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.

Mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda görevlerini özveriyle yürüten değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

www.karakopru.bel.tr

facebook/Karakoprubel

twitter @ Karakoprubel

youtube/ Karakoprubel

Instagram/ Karakoprubel

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek