SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Bu haber 10 Ocak 2022 - 10:15 'de eklendi.

Şanlıurfa  Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Ekinci, “Milletimizin sesi ve vicdanı olan, yedi gün yirmi dört saat mesai harcayan tüm gazetecilerimizin günü kutlu olsun” dedi.

Tarafsız ve objektif basının, demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunu vurgulayan Başkan Ekinci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Ekinci mesajında; “Ülkemizin, İlimizin ve İlçemizin her köşesinde özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımızın daha güzel şartlarda halkımızı bilgilendirmesi adına 2022 yılının onlar için umut verici olmasını temenni ediyorum. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Gazeteci kardeşlerim görevlerini yerine getirirken yardımcı olmak da hepimizin görevidir. Vatandaşımızın doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak adına zaman ve mekan gözetmeksizin mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren başta Viranşehir’imizin basın emekçileri olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek