SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Başkan Cuma Yiğit ’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Cuma Yiğit ’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Bu haber 24 Kasım 2020 - 1:08 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP
Gaziantep Ziraat Odaları Birliği Başkanı ve Şehitkâmil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yiğit, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği 24 Kasım’da öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin becerinizin ve fedakârlığınızın derecesiyle orantılı olacaktır. Cumhuriyet: fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli muhafızlar ister. Yeni nesli, bu özellik ve yetenekte yetiştirmek sizin elinizdedir” diyerek öğretmenlerin görev ve sorumluluğunun önemine işaret etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş uygarlık hedefleri doğrultusunda kararlı adımlarla ilerleyerek güçlü devletler arasındaki yerini almasında, çocuklarımızın ve gençlerimizin çağdaş, demokratik, ulusal değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde sevgili öğretmenlerimizin katkısı çok önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi şükran ve minnetle yâd ediyor, ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden sevgili öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek