SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN SAMANCI `DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

BAŞKAN SAMANCI `DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
Bu haber 14 Nisan 2021 - 15:48 'de eklendi.

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Samancı, İslam dininde Peygamberlikten sonra gelen en yüce makam olan Şehitlik; Allah rızası için, din, vatan ve millet uğruna canını vermek demektir. Bu makama erişmek de şereflerin en büyüğüdür.

Tarih boyunca Aziz milletimiz, şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanına imza atmış, bağımsız yaşama kararlılığını tarih boyunca en zor şartlarda dahi sergilemiş, vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz zaferlere imza atmıştır.

Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Kutsal Vatan Toprakları için seve seve canını veren Aziz Şehitlerimiz, ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir. Vatanımızı kanları, canları pahasına koruyan; Onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik ve bütünlüğümüze kasteden her türlü kalkışmaya karşı çıkıp, bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez.

Şehitlerimiz ülkemizin ortak değeridir. Bu vatanın her karış toprağında yaşayan şehit anneleri her birimizin annesi, şehit aileleri her birimizin ailesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 14-20 Nisan Şehitler Haftasında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; geçmişteki mücadeleleriyle bölücü ve yıkıcı mihraklara göz açtırmayan hain darbe girişimlerine ve her türlü terör belasına karşı bedenini ve canını siper ederek toprağın bağrına düşen bütün Şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle yâd ediyorum. Ruhları şad, makamları ali olsun.

SERVET SAMANCI -AĞRI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek