SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Başkan Şerif Özdemir `den 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü mesajı

Başkan Şerif Özdemir `den 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü mesajı
Bu haber 05 Aralık 2020 - 14:23 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP
CHP Araban Gençlik Kolları Başkanı Şerif Özdemir, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Özdemir , 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 86. yıldönümünü hep birlikte kutluyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 1934 yılında Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının vermiştir. Devletimiz, dünyada kadına bu hakkı veren devletlerin başında gelmektedir. Aynı dönemde Avrupa, Amerika ve Asya´daki birçok devletin bu haktan mahrum oldukları unutulmamalıdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk´ün, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını verdiği 1934 yılından günümüze kadar kadınlarımız; eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında başarıyla görev almışlar ve almaya da devam edeceklerdir.

Yaşantımız boyunca doğumdan, ölüme her anımızda varlıklarıyla onurlandığımız, desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen kadınlarımızın, Dünya Kadın Hakları Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA