SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

CEVDET YILDIRIM `DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

CEVDET YILDIRIM `DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
Bu haber 14 Nisan 2021 - 17:17 'de eklendi.

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldırım, mesajında;

“Milletimiz, bağımsızlığı, vatanı ve bayrağı için ülkemiz içinde ve dışında her zaman şehit vermektedir. “Birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı bu topraklar için canını ortaya koyan şehitlerimizdir. Ülkemiz, topraklarımız ve bağımsızlığımızın korunması için gözlerini kırpmadan şahadete yürüyen şehitlerimize minnettarız. Milletimiz bir iftihar madalyası gibi şehitlerini, gazilerini göğsünde taşımaktadır. Canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize olan borcumuzu, ancak gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışarak ödeyebiliriz. 14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle Cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak, bizlere bu büyük zaferleri ve güzel yurdu armağan eden, Kurtuluş Savaşı Şehitlerimiz başta olmak üzere canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan şehit ve gazi olan kahramanlarımızı, bu duygu ve düşünceler ile rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

HALİL İBRAHİM YILDIRIM -ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek