SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

MHP Milletvekili Yaşar Karadağ `dan 14-20 Nisan Şehitler Haftası Mesajı

MHP Milletvekili Yaşar Karadağ `dan 14-20 Nisan Şehitler Haftası Mesajı
Bu haber 14 Nisan 2021 - 18:25 'de eklendi.

MHP Milletvekili Yaşar Karadağ `dan 14-20 Nisan Şehitler Haftası Mesajı

Iğdır MHP Milletvekili Yaşar KARADAĞ, 14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeni ile Yazılı Bir Mesaj Yayımladı.

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar KARADAĞ, Şehitler Haftası nedeni ile yayımladığı mesajda şunları ifade etti:
“İslam dininde Peygamberlikten sonra gelen, en yüce makam olan şehitlik; Allah rızası için din, vatan ve millet uğruna canını vermek demektir. Bu makama erişmek de şereflerin en büyüğüdür.

Esareti hiçbir zaman kabul etmeyen Aziz Türk Milletimiz, şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanı yazmış, bağımsız yaşama kararlılığını tarih boyunca en zor şartlarda dahi sergilemiş, önce vatan deyip kanlarıyla büyük zaferlere imza atmıştır.

Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’ un İstiklal Marşımız’da ‘Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda/ Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda’ mısralarında dile getirdiği gibi bu toprakları bize vatan kılan, her karışını kanlarıyla sulayan şehitlerimiz ve gazilerimiz her zaman gurur kaynağımız olmuştur.
Bu duygu ve düşüncelerle 14-20 Nisan Şehitler Haftasında başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek