SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Cevdet Yıldırım `dan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Mesajı

Cevdet Yıldırım `dan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Mesajı
Bu haber 04 Ekim 2020 - 15:25 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Osmanlı Diriliş Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birleşmiş Milletlerin Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Dünya Öğretmenler Günü olarak ilan edilen 5 Ekim vesilesiyle öğretmenlerimizin toplumların gelişmesindeki katkısının son derece önemli olduğunu vurgulamak isterim. Her çocuğun hayatına dokunarak yön veren, kıymetli izler bırakıp yeteneklerini keşfetmesini sağlayan öğretmenlerimiz, aydınlık yarınların mimarlarıdır. Tüm öğretmenlerimizi sevgi ve saygı ile selamlar, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü yürekten kutlarım”.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek