SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Hüseyin Kıran `dan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Mesajı

Hüseyin Kıran `dan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Mesajı
Bu haber 04 Ekim 2020 - 15:30 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT- GAZİANTEP
KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kıran ; “Biliyorsunuz ki bir insanı da bir ulusu da geliştiren ve ileriye taşıyan yegâne olgulardan biridir eğitim. Gelişen teknoloji ile bilginin hızla aktığı günümüzde bunun önemini de her geçen gün daha iyi kavramaktayız. Dolayısıyla bilgisini başkalarına aktaran, öğreten, aydınlık bir geleceğin inşasında eğitim temelini kuran tüm öğretmenlerimize minnettarız.

Kıymetli hemşerilerim; Coronavirüs’ün hayatımıza getirdiği karanlık günlerde, alacağımız her tedbirin tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin okullarına kavuşmaları için önemli bir etken olduğunu unutmayalım. Temennim en kısa sürede, eğitim ve öğretim hayatının sağlıklı günlere kavuşması ve her öğrencinin eşit koşullarda eğitim hakkından yararlanmasıdır.

Tüm bu hislerimle, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nde Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere kaybettiğimiz tüm öğretmenlerimizi saygı ile anıyor, yarınlara bilgisiyle ışık tutan tüm öğretmenlerimize ve öğretmen adaylarına başarı dileklerimi sunuyorum. Saygılarımla” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek