SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Urhan, Biz Birlikte Güçlüyüz

Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Urhan, Biz Birlikte Güçlüyüz
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 0:15 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –ÖZEL HABER
Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Urhan, 81 il, ilçe çalışmaları ve Parti Çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Urhan, Öncelikle Güç Birliği Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali Karnap Başkanlığında Biz Birlikte Güçlüyüz sloganı ile çıktığımız bu yolda Biz kadınlar olarak sahada siyaset yapıyoruz. Güçlü kadın güçlü Türkiye diyoruz. Bizler var oldukça ülkemiz her zaman var olacak. Bizler Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Merkezi olarak 81 il ve ilçelerde sahada faaliyetlere başlamış durumdayız seçim varmış gibi kadın kolları teşkilatımız görevinin başında Anadolu `da

Urhan, Biz insan odaklı, halkı merkeze alan yeni bir ideoloji ile yola çıkmış bir merkez kitle partisiyiz. İlkeleri, hedefleri, ideolojisi olan bu parti, tüm projeleri ile ekonomik, sosyal, siyasal ve dahi tüm hususlarda yepyeni bir yapılanmanın önderi olacaktır. Güç Birliği Partisi….

Urhan, Biz birlikte Güçlüyüz. Dikenli yolları gül bahçelerine çevirerek yol alacağız. Çıktığımız bu yolda rabbim bizleri muvaffak eylesin. Biz sadece bize değil biz dünyaya yeteriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA