SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

HADİ ÖZTOP `TAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
Bu haber 14 Nisan 2021 - 16:53 'de eklendi.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öztop, Mesajında, “İslam dininde peygamberlikten sonra gelen en yüce makam olan şehitlik Allah rızası için, din, vatan, millet uğruna canını vermek demektir ve bu makama erişmek şereflerin en büyüğüdür” diyen Öztop, Türk milletinin, hür ve müstakil yaşama kararlılığının tarih boyunca en güç şartlar altında dahi sergilendiğini, fedakârlığıyla, vatanseverliğiyle gurur duyulan zaferlere imza attığını belirtti.

Öztop mesajının devamında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye’nin dört bir yanından gelerek toprakları için seve seve canını veren şehitlerimiz ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir. Vatanımızı kanları canları pahasına koruyan, onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik, bütünlük ve iç huzurumuzu bozmaya çalışan her türlü direnişe karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez. Şehitlerimize sahip çıkmak ve onları anmak en kutsi görevlerimiz arasında olmalıdır. Şehitler Haftası vesilesiyle Büyük Önder ATATÜRK ’ü ve bugüne kadar bu vatan için vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

HADİ ÖZTOP-VİRANŞEHİR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek