SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

MEHMET KIZIL’DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

MEHMET KIZIL’DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
Bu haber 14 Nisan 2021 - 17:13 'de eklendi.

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kızıl, şehitlik makamının en üst mertebelerden biri olduğunu belirterek, “Birliğimiz, beraberliğimiz, ve bağımsızlığımız için mukaddes vatan toprakları ve al bayrağımız uğruna canlarını hiçe sayarak en yüksek mertebeye ulaşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Şehitlerimize şükran ve minnet borcumuz, bir ömür boyu tükenmeyecektir” dedi.

14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl , “Ölürsem şehidim, kalırsam gazi anlayışıyla, vatanı ve dini uğruna bir an bile tereddüde düşmeden gazâ eden kahraman ecdadımız, yüzyıllarca İslam’ın sancaktarlığını yaptığını kaydeden Kızıl, mesajında şunları söyledi: “Vatanımızı ve bayrağımızı sarsılmaz imanları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimiz, ülkemizin bugünlere ulaşması için sayısız zorluklara göğüs germiştir. Milletimizin her ferdi, şehitlerimizin bıraktığı emanetin değerinin şuuru içindedir.

Biz de şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacağız. Çanakkale’de, Milli Mücadele’de, 15 Temmuz’da birliğimiz, beraberliğimiz, ve bağımsızlığımız için mukaddes vatan toprakları ve al bayrağımız uğruna canlarını hiçe sayarak en yüksek mertebeye ulaşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek