SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Hüseyin Kıran `dan ’15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’ Mesajı

Hüseyin Kıran `dan ’15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’ Mesajı
Bu haber 15 Ekim 2020 - 3:06 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT- GAZİANTEP
KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kıran, mesajında; “Gelişmekte olan birçok ülkede tarımsal işgücünün önemli kaynağını kadınlar oluşturmaktadır. Hayat boyu hiçbir sorumluluktan kaçmayarak annelik içgüdüsünü ve fedakârlığı ile hareket eden kadınlarımız topraktan sofraya olmak üzere tarımın her aşamasında söz sahibi konumundadır.

Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir. Sevgi ve saygıyı sonuna kadar hak eden kadınlarımız, tarlada, bahçede, fabrikada, evde tüm zorluklara göğüs gererek aile yaşantısının en büyük destekçisidir.

Kadınlarımız yeri geldiğinde tarlada çift sürmekte, tohum ekmekte, yeri geldiğinde ürününü hasat etmekte, hayvanlarını bakmakta, tarımın her alanında çalışmaktadır. Bunların yanı sıra üzerinde bulunan geleneksel ev işlerini yürütmekte, annelik gibi kutsal bir görevi de beraberinde yerine getirmektedir.

Çiftçilik konusunda en çok çalışan ve daha fazla emek sarf eden kadınlarımızdır. Toplum olarak ayakta kalmamızda, geleceğe güvenle bakmamızda kadınların önemi çok büyüktür. Bundan dolayı Çiftçilerimizin yarısını temsil eden kadın çiftçilerimiz bilgi ve becerisi çok önemlidir. Kadın çiftçilerimiz, hayatın merkezinde yer alıyor. Onların daha fazla eğitilmesiyle, ülkemiz tarımda istenilen düzeye çıkacak, üretimin her aşamasında; kendi aile bütçelerine olduğu kadar, ülke ekonomisine de önemli katkılar yapacaktır.

Çocuğundan evinden ayrı, tarlasında, bağında, bahçesinde, gece gündüz demeden çalışarak evine ve ülkemize üretimle destek veren kadın çiftçilerimizin Dünya Kadın Çiftçiler gününü kutlar, selam ve saygılarımı sunarım.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek