SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

MEHMET KIZIL’DAN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

MEHMET KIZIL’DAN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
Bu haber 14 Haziran 2021 - 2:27 'de eklendi.

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, Jandarma Teşkilatının 182’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kızıl, İç güvenliğin korunmasını Emniyet Teşkilatıyla birlikte sağlayan Jandarma Teşkilatı, eğitimli personeli, donanımı, disiplini, vatan sevgisi, üstün vazife bilinci ve kabiliyetiyle 182 yıldır görev ve sorumluluklarını azim ve kararlılıkla yerine getirmektedir.

Ülke sathına yayılmış teşkilat ve kadrosuyla, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için, yeri geldiğinde canını feda edendir. Her yerde ve her şartta, görevini yerine getiren Jandarma Teşkilatı, güvenliğimizin sağlanması konusunda gösterdiği kahramanlığın yanı sıra, nitelikli insan kaynağı ve çağdaş hizmet anlayışıyla kendisini sürekli geliştirmektedir.

ATATÜRK ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı, güvenilir, çalışkan ve fedakâr Jandarma Teşkilatımızın mensuplarının, büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde, canı pahasına ortaya koyduğu cesur, kararlı ve özverili çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek