SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ALİ SÖKMEN ‘DEN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
Bu haber 14 Haziran 2021 - 3:21 'de eklendi.

Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı Ali Sökmen, Jandarma Teşkilatının 182’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Sökmen, İç güvenlik birimlerimizden biri olan Jandarma Genel Komutanlığı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için sarsılmaz bir inançla, millet ve vatan sevgisiyle görev yapmaktadır.

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere her geçen gün daha da bağlılık göstererek milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.

Köklü geçmişinden beri yüksek ruh ve şuurla görev yapan Jandarma Teşkilatımız, suç ve suçlu ile mücadelede gösterdiği üstün başarı ile birlikte verdiği sosyo-kültürel hizmetlerle de halk ile devlet arasında önemli bir köprü görevi oluşturmuştur.

1839 yılında kurulan, gelişen güçlü yapısı, eğitim düzeyi ve teknolojik donanımıyla kıvanç duyduğumuz Jandarma Teşkilatımızın görev ve sorumluluklarını, bugün olduğu gibi gelecekte de aynı bilinçle ve kararlılıkla sürdüreceğine ve başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum.

ÜLKÜ YİĞİT-İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek