SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Mermer Kraliçesi Tülay Akyıldız `dan 4 Aralık Madenciler Günü Mesajı

Mermer Kraliçesi Tülay Akyıldız `dan  4 Aralık Madenciler Günü Mesajı
Bu haber 04 Aralık 2020 - 21:46 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL -Özel Haber
Ünlü Mermerci Merhum Mustafa Orhan Kankat ` ın Kızı Mermer Kraliçesi Tülay Akyıldız Bir madenci Kızı olarak babasının izinden gitmek için çabalayan mücadeleyi elden bırakmayan bir maden kraliçesi Tülay Akyıldız olarak babasının izinden gidiyor.

Bugün 4 Aralık Dünya Madenciler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Akyıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnsanların başta enerji olmak üzere birçok ihtiyacını karşılamaya yönelik kullanılan madenlerin yer altından çıkarılması oldukça tehlikeli ve meşakkatli bir iştir. Yerin yüzlerce metre altında zorluklara karşı alın teri dökerek, kahramanca mücadele veren ve canlarını hiçe sayarak Dünyanın en zor mesleğinde çok zor koşullarda ve canları pahasına çalışan madenci arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin emekleri büyük övgü ve takdiri hak etmektedir.

Her türlü tehlike ve zorluğu göğüsleyerek mücadele veren, ekmeğini yerin yüzlerce metre altında çalışarak çıkarmaya çalışan madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutluyor, Emeğin ve emekçinin değer kazandığı yarınlarda, dayanışma içinde buluşmak dileğiyle kaybettiğimiz bütün maden emekçilerimizi saygıyla anıyorum” dedi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA