SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

MİLLETVEKİLİ MEŞHUR MEMMEDOV , “DÜŞMAN SAVAŞ ALANINDA AZERBAYCAN ORDUSU’NUN GÜCÜNÜ GÖRÜYOR”

MİLLETVEKİLİ MEŞHUR MEMMEDOV , “DÜŞMAN SAVAŞ ALANINDA AZERBAYCAN ORDUSU’NUN GÜCÜNÜ GÖRÜYOR”
Bu haber 26 Ekim 2020 - 4:16 'de eklendi.

ÜLKER PİRİYEVA -AZERBAYCAN

Azerbaycanlı Milletvekili Meşhur Memmedov ,Düşman Savaş Alanında Azerbaycan ordusunun Gücünü Görüyor diye  Azerbaycan Temsilcimiz Ülker Piriyeva  `ya  açıklama yaptı.

Memmedov ,  Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başkomutan İlham Aliyev’in talimatı üzerine, Azerbaycan Ordusu’nun karşı saldırı operasyonları sonucunda, Ermenistan işgalinden kurtulan Terter bölgesindeki Sugovuşan ve Talış köylerine giden yolların yeniden inşasına Devlet Otoyollar Dairesi tarafından başlandı.

Terter bölgesinin Sugovuşan ve Talış köylerine giden yollar uzun süreli düşman işgali nedeniyle, tamamen kullanılmaz hale gelmiş ve sıradan şıkartılmıştı.

Sugovuşan ve Talış köylerine giden yolların, Sugovuşan rezervuarının inşası ile bağlantılı olarak Milli Lider Haydar Aliyev’in talimatıyla geçen yüzyılın 70’li yıllarında yapıldığı unutulmamalıdır.
Simdi, işgalden kurtarılmış yerleşim yerlerine giden tarihi yolu restore etmek için büyük ölçekli inşaat çalışmaları devam ediyor.

Elbette ki, bu güzel haber aynı zamanda tüm vatandaşlarımızın kurtarılmış bölgelere dönmesi için bir umut işaretiydi. Başkomutan’ın liderliğinde muzaffer Azerbaycan Ordusu yeni zaferler kazanıyor. Hemen her gün cepheden iyi haberler geliyor. Bu zaferler her Azerbaycan vatandaşını mutlu ediyor. Yaklaşık 30 yıldır topraklarımızı işgal eden düşman, savaş alanında Azerbaycan Ordusu’nun gücünü görüyor. Askerlerimiz ve subaylarımız onurlu bir şekilde muharebe görevlerini yerine getiriyor, başarılı operasyonlar yürütüyor, şehirleri ve diğer yerleşimleri birbiri ardına özgürleştiriyor ve stratejik yükseklikleri işgalden azad ediyor. Uzun bir aradan sonra Azerbaycan askerinin vatanımıza bayrağımızı dikmesini hepimiz gururla izliyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız, her gün halka hitap etmekte ve hemen her gün Twitter’da işgalden kurtarılan yeni köy ve kasabaların adlarından bahsetmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasında da belirttiği gibi, bugün Azerbaycan vatandaşlarının işgalcilerden kurtarılan tüm topraklara geri döneceğine inanıyorum. Onlar o topraklarda yaşayacaklar, barış ve huzur içinde yeniden inşa edecekler. İşgalden kurtarılmış topraklara giden yolların inşası, büyük bir dönüşün eşiğinde olduğumuzu gösteriyor ve Azerbaycan devleti, Azerbaycan vatandaşlarının kurtarılmış topraklara dönmesi, barış ve huzur içinde yaşaması için mümkün olan her şeyi yapacaktır.
Her gün yeni bir yerleşim yerine üçrenkli bayrağımız dikiliyor.

AZERBAYCAN HALKI, DEVLETİ, AZERBAYCAN BAŞKANI’NIN GÜCÜ BUDUR!
Sayın Başkomutan’ın dediği gibi, yumruğumuz sadece düşmanın kafasına bir darbe değil. Yumruğumuz, birliğimiz, halkımızın birliği, amaçlı faaliyet, haklı çıkarlarımızı ve adaletimizi yansıtan uluslararası düzeyde kararların alınmasıdır, aynı zamanda.

Halkımız bir kez daha, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in müzakere masasında, savaş alanının hangi noktasında ne yapacağını bildiğinden ve tüm adımlarını en küçük ayrıntısına kadar hesapladığından emin.
Başkomutan çok yaşa!
Azerbaycan ordusuna sevgiler!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA