SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
Bu haber 14 Nisan 2021 - 9:35 'de eklendi.

Özgüven Grup Genel Koordinatörü Mustafa Sungur Ülger, 14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Vatan toprakları uğruna hiç düşünmeden seve seve canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.

Ülger , “Şehitlik bir Müslüman için dünya hayatında elde edebileceği en şerefli, en saygıdeğer mertebedir. Rabbim hepimizi şehitlerimizin şefaatine nail eylesin, Peygamber Efendimizin sancağı altında onun rızasını almış insanlar olarak cennete girmenin mutluluğunu bizlere nasip etsin. İslam Dininde Peygamberlikten sonraki en yüce mertebe olan Şehitlik makamına ulaşan, mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek fedakârlığıyla, vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Vatanımızı kanları canları pahasına koruyan, onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik, bütünlük ve iç huzurumuzu bozmaya çalışan her türlü direnişe karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez.

Bu duygu ve düşüncelerle Şehitlerimize duyduğumuz şükran ve minnet duygularının ifadesi olan 14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. “dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek