SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

YENİDEN REFAH PARTİSİ ŞAHİNBEY İLÇE BAŞKANI SUAT BOZKURT` DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

YENİDEN REFAH PARTİSİ ŞAHİNBEY İLÇE BAŞKANI SUAT BOZKURT` DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
Bu haber 14 Nisan 2021 - 10:43 'de eklendi.

Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanı Suat Bozkurt, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bozkurt, Vatan uğruna canlarını hiçe sayan, şehadeti göze alarak mücadele verip şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize minnet borçluyuz.

Mehmet Akif’in, İstiklal Marşı’mızda “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda/ Şüheda fışkıracak toprağı sıksan Şüheda!” mısralarında dile getirdiği gibi; bu toprakları bize vatan kılan, her karışını kanlarıyla sulayan şehitlerimiz ve gazilerimiz her zaman gurur kaynağımız olmuştur.

Milletçe tarihimiz boyunca, “Ölürsek Şehit, kalırsak Gazi oluruz.” düsturuyla bağımsızlık mücadelesi verdik ve ay yıldızlı al bayrağımız için büyük fedakârlıklar gösterdik. 100 yıl önce Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da bugün ise; 15 Temmuz’da, Afrin’ de, Cerablus’ ta, El Bab’ da, Mavi Vatanda, istiklal ve istikbalimiz için milletçe kutlu mücadelemiz devam etmekte. Bu yüce millet var oldukça kahramanlık destanları yazılmaya devam edecektir. Bizler; vatan, bayrak, millet sevgisini tüm sevgilerden üstün tutan şehitler ve gazilerle dolu bir milletiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 14-20 Nisan Şehitler Haftasında ebediyete intikal eden gazilerimiz ve canını siper ederek milli ve manevi değerlerimiz uğruna toprağın bağrına düşen bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek