SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

TÜSİKON `dan Gazeteci Mine Söğüt`e sert tepki “ Kimse kızlarımızı sokağa davet edemez”

TÜSİKON `dan Gazeteci Mine Söğüt`e sert tepki “ Kimse kızlarımızı sokağa davet edemez”
Bu haber 07 Mart 2021 - 21:58 'de eklendi.

Türkiye Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe yaptığı yazılı açıklamada, cumhuriyet gazetesi köşe yazarı Mine Söğüt’e sert tepki geldi.

Başkan Beşiktepe , Bu ülkede çok şey gördük, âmâ böylesini ahlak dışı çağrı görmedik. Bu çağrıyı yapan kişi, kendisi bir battaniye alıp sokakta yatabilir, hiç babasının evine gitmeye bilir. Âmâ hiç kimse bu Müslüman halkın kızlarını pervasızca sokağa davet edemez. Bunu fikir özgürlüğü adına da, çağdaşlık adına da hiçbir şey adına yapamaz. Bunu yapan resmen ve alenen bu milleti infiale davet ediyor. Ülkeyi karıştırmak istiyor. Bu ahlaksızlığa seyirci kalamayız. Sözün bittiği yerdeyiz.

Geçmişten günümüze bazı ahlaksızlar, tertemiz namuslu kızlarımızı ve kadınlarımızı kandırarak GENELEVLERİNE satarak, sermaye, bar, pavyon ve eğlence yerlerinde KONSOMATRİS yaptılar. Ah vah edildiyse de bunu yapanlar çağdaşlık adına sırtını devlete dayayarak yaptılar. Oralara zorla yerleştirilen kadınlara yüksek miktarda senet imzalatarak hayatlarını zindan ettiler. Bunu yapanlar kadın dernekleri kurarak kadın haklarını aradıklarını söylediler. Kadınlar bu asırda cariye ve esirlerin de ötesinde sıkıntı içinde olmalarına rağmen, Feministler kadın erkek eşitliğini savunurken hayatı zindan olan kadını o halde bırakarak , dernek binalarında çay partileri düzenleyerek eylendiler.

Bu Müslüman millet bu kadınlara yapılan zulme sesiz kaldılar. Neme lazım dediler, bir şey desek devlet kızar dercesine sustular. Bir gün sıranın kendilerine geleceğini hesaba katmadılar. Boşuna dememişler SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK  Hep sustuk, ama bizim aile yapımızı tahrip etmek isteyenler, pusuda uygun zamanı beklediler .Bir baktık ki Cumhuriyet gazetesi yazarı ,Mine SÖĞÜT gazetedeki köşesinde kusmaya başlamış. Namus ve iffet timsali kızlarımızı sokağa davet ediyor.

Mine SÖĞÜT: Her baba evi öyle sanıldığı kadar güvenli değildir. Aksine çoğu baba evi tehlikenin merkezidir. Ve bazen sokaklar o baba evinden çok daha güvenlidir. Diyor.

Sokakların baba evinden daha güvenli olduğunu söyleyerek tüm kızlarımızı sokağa davet ediyor. Böyle bir sorumsuz davet şimdiye kadar ne yapılmış ne duyulmuş. Böyle bir davet dünyanın hiçbir yerinde yapılmamış. Bir kız için, bir erkek için, bir baba için, bir ana için kendi evinden daha güvenli bir yer ne olmuş ne de bundan sonra olacak. Batıda aile yıkılırken birileri ülkemizde de fitili ateşleyerek bizdeki aileyi yıkmaya karar verdi. Millet olarak devlet olarak asla kabul etmiyoruz.

Maşa olarak kullanılan, Mine SÖĞÜT, Davetine devamla şöyle diyor: Hısım akraba ne derse desin, el âlem ne düşünürse düşünsün, hiç kafaya takmayın. Geleneklerin, inançların, korkuların pabucunu dama atın. diyor

Genel ahlakı iğfal eden toplumsal barışı zedeleyen, halkın kin ve nefrete sürükleyen, bu çağrıları bir an önce durdurulmalıdır. C. Savcılarını göreve davet ediyorum. Savcılar bu gün bu kadını durdurmazsanız, yarın bundan cesaret alan daha çok kişi fikir özgürlüğü adı altında bu milletin ter temiz kızlarını sokağa davete devam edecekler.

Aile bakanlığı derhal dava açmalı ve hem kendisine, hem de bu yazıyı yayınlayan cumhuriyet gazetesi hakkında yasal yollara baş vurmalıdır.

Sokaklarımızda sükûnet ve huzur varken, birileri sokakları karıştırmaya ne hakkı ve ne de haddi vardır.
Devamla diyor ki: Saçı uzun ya da kısa, eteği dilediği boyda kızlar istedikleri her yerde gönüllerince gezsinler, diledikleri işlerde çalışsınlar, aile isterlerse kursunlar, istemezlerse kurmasınlar, çocuk isterlerse yapsınlar, istemezlerse yapmasınlar. Vurun kapıyı çıkın o baba evinden.

Bizi dünya milletlerinden ayıran en büyük özeliğimiz sağlam aile sahip olmamızdır. Ailemizi yıkmayı hedefleyen bu yazara yargı dur demelidir.

Dünyanın hiçbir yeri, baba evinden daha özgür ve güvenli değildir. Hiç kimse kızımı benden daha fazla sevemez ve koruyamaz.

Bizim kültür ve inançlarımızda : Bir hadis-i şerifte şöyle buyurulmuştur: “Bir kimsenin bir kız evladı olsa da, onu İslam adabı ile terbiye etse ve Allah’ın kendisine verdiği nimetlerle büyütse, Allah-ü Teâlâ, o kişiyi Cehennem ateşinden korur.” Bir başka hadiste: “Bir kimsenin üç kızı olup da, onları besler, merhamet eder, terbiye ederse, Cennet ona vacip olur.”

Durup dururken, biri çıkıyor tüm kızlarımıza FAHİŞE olun diyor. Bu ne cüret, bu ne ahlak erozyonu..….

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA