SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BAŞKAN SAMANCI `DAN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

BAŞKAN SAMANCI `DAN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
Bu haber 14 Haziran 2021 - 4:18 'de eklendi.

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Jandarma Teşkilatının 182’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Samancı, Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunmasında, ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında, üstün bir vazife anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımızın, bugün 182. Kuruluş Yıldönümünü gururla kutlamaktayız.

Kuruluşu olan 1839 yılından bugüne, milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak adına, gece gündüz demeden fedakârca çalışan Jandarma Teşkilatımız, asayişten teröre, toplumsal olaylardan trafiğe, kaçakçılık suçlarından organize suç çeteleriyle mücadeleye kadar, geniş bir yelpazede başarıyla görev yapmış ve yapmakta olup, görevlerinin ifasında gösterdikleri, fedakârlık ve feragat örneğiyle, yüce milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur.

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatı; sahip olduğu modern donanımın yanında, eğitimli, yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışı olan, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlı mensuplarıyla, dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir.

Jandarma Teşkilatımızın, bu zor ve onurlu görevi, şanlı geçmişinde olduğu gibi, layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımız, milletimiz ve devletimiz uğruna, canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş Yıldönümünü içtenlikle kutluyor, tüm mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

SERVET SAMANCI –AĞRI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek